Летни творчески занимания за деца

Летни творчески занимания за деца

Летни творчески занимания за деца по: моден дизайн, стоп кадър анимация за деца, приложни и изящни изкуства за деца. Децата ще увладеят нови, интересни и полезни знания и умения, с които ще развият тяхната креативност и фантазия и ще изработят собствени модели, анимационни филми, картини и пана.

ЛЕТЕН КУРС ПО МОДЕН ДИЗАЙН

Модул 1 - моден дизай - през юни и Модул 2 - моден дизайн - през юли. Двата модула са идентични.
Продължителност - един месец. Хорариум 24 учебни часа /8 дни х 3 уч. ч./
Всеки понеделник и сряда от 16.00 ч. до 18.00ч.
Цена на модул - 150 лв. /деца, които посещават лятната занималня в центъра ползват 50% отстъпка/
Дневна такса при заплащане ден за ден - 30 лв.
Необходими материали: скицник, черен молив и гума, цветни моливи, флумастри, акварелни бои. Други специфични материали се осигуряват от центъра. 
Стартиране - 6 юни
В курса по Моден дизайн децата ще научат: историята на модния дизайн и костюма; принципите на модния дизайн; как се рисува човешка фигура - пропорции и анатомия; как се рисува модна скица; как се рисува десен за плат; какво е стилизация, декоративен образ и модул; как се проектират аксесоари и прически. Ще изработват десетки модни скици на различна тематика и различни стилове, десени за платове, проекти за аксесоари и модни прически.
Курсът стартира на 6 юни. 

ЛЕТЕН КУРС ПО 3Д АНИМАЦИЯ

Модул 1 - анимация за деца - през юни и Модул 2 - анимация за деца - през юли. Двата модула са идентични.
Продължителност - един месец. Хорариум 24 учебни часа /8 дни х 3 уч. ч./
Всеки понеделник и сряда от 13.45 ч. до 15.45 ч.
Цена на модул - 150 лв./деца, които посещават лятната занималня в центъра ползват 50% отстъпка/ 
Дневна такса при заплащане ден за ден - 30 лв.Необходими материали: пластелин в различни цветове, дъска и ножче за работа с пластелин, скицник, цветни моливи, черен молив и гума. Други специфични материали се осигуряват от центъра. 
Стартиране - 6 юни
В този курс ще бъде разгледана стоп кадър анимацията, историческото й развитие, стилове, начин на изграждане. Стоп кадър анимацията е обемна /3D/ анимация. Децата ще научат  как се изграждат обемни анимационни герои, особеностите в пропорционирането и принципи на раздвижването им.  Ще изграждат и обемни декори за действието на филмчетата си /интериори и екстериори/. Ще заснемат своите сцени и ще ги монтират на компютър. За периода на обучението по обемна /3D/ анимация децата ще изградят два свои стоп кадър анимационни филма. Ето пример за стоп кадър анимация, изготвена в нашето студио тук
Курсът стартира на 6 юни.
 

ЛЕТЕН КУРС ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНИ ИЗКУСТВА

След 30 май - ПОНЕДЕЛНИК и СРЯДА от 13.45до 15.45 ч. Дневна такса /при заплащане ден за ден/ - 14 лв. В курса са включени занимания по изобразителни и приложни изкуства, изучаване на различни техники - графични, живописни, пластични. Курсът е подходящ за деца от 5 до 12 годишна възраст.
Необходими материали: скицник, черен молив и гума, цветни моливи, флумастри, акварелни бои, маслени пастели.
 
 
 
моден дизайн за деца
 
моден дизайн за деца
 
анимация за деца
 
анимация за деца