Летен лагер за портфолио

ЛЕТЕН ЛАГЕР
за изготвяне на творческо портфолио

летен курс по рисуване

Летният лагер по рисуване е предназначен за гимназисти, които желаят да получат интензивна подготовка за изграждане на своето творческо портфолио за кандидатстване в креативни специалности в страната и чужбина през летните ваканционни месеци.

Специалностите, за които се изисква творческо портфолио са:
архитектура, графичен дизайн, интериорен дизайн, гейм дизайн, продуктов дизайн, анимация, моден дизайн, изобразителни изкуства и др.

Продължителност: 22 дни х 5 астр. ч.
Хорариум общо за целия курс - 110 астр. ч.

Дати на обучението :
02 - 23 юли - 22 дни

Време на обучението:
08.30 – 13.30 часа

Програма на летен лагер по рисуване:

  • Модул 1 – на 2, 3, 4, 5, 6  юли – 5 дни х 5 астр.ч. – 25 аст.ч. – ЦЕНА: 150 лв Усвояване на основните закони на изобразителното изкуство – композиция, перспектива, светлосенъчно /графично и живописно/ изграждане на обекти в пространството. Усвояване на различни изобразителни техники /графични,  живописни и триизмерни техники. Изграждане на рисунки, чрез усвоените техники в различни жанрове.
  • Модул 2 – на 7, 8, 9, 10, 11, 12 юли – 6 дни х 5 астр.ч. – 30 аст.ч. – ЦЕНА: 180 лв Развиване на творчески, креативни разработки/проекти, свързани с конкретните специалности, за които се подготвяте за кандидатстване.
  • Модул 3 – на 13, 14, 15, 16, 17 юли – 5 дни х 5 астр.ч. – 25 аст.ч. – ЦЕНА: 150лв Разработване на проекти за триизмерни или двуизмерни работи в зависимост от специалността, за която се подготвяте. Усвояване на базисни знания от компютърни приложения, необходими за изграждането на портфолиото Ви и за работата Ви в бъдеще, чрез които ще бъдат изградени проектите Ви.
  • Модул 4 – на 18, 19, 20, 21, 22, 23 юли – 6 дни х 5 астр.ч. – 30 аст.ч. – ЦЕНА: 180 лв Изграждане на двуизмерни и триизмерни композиции/проекти, разкривщи Вашия творчески потенциал, интересни идеи и креативност.  Освен това в този модул ще финализираме всички направени до момента рисунки, проекти, работи, ще ги заснемем и ще изградим портфолиото Ви във вид, готов за представяне.

При заплащане ден за ден ЦЕНА - дневна такса  - 45 лв/ден за 5 астр. ч. обучение

На този курс по рисуване Вие ще:
- научите как да изградите своето портфолио;
- разбете как да изразите себе си чрез портфолиото си;
- усвоите прилагането на базисните принципи на изобразителното изкуство;
- нарисувате голяма част от рисунките, които се изискват от Вас  за портфолиото /броят необходими рисунки/проекти зависи от конкретните изисквания на всеки университет/;
- научите техники / класически и компютърни/ за създаване на рисунки и проекти за портфолио.

Необходими материали за обучението, които трябва да носите:
- Моливи – Н, НВ, В, 2В, 3В, 4В, 5В, 6В;
- Хлебна гума на фирмата Faber Castell;
- Картон 100/70 см – най-масовия, който можете да намерите почти във всяка книжарница – 5 бр.;
- Скицник А4 или листа А4 за принтер;
- Макетно малко ножче за острене на моливи и малко парче фина шкурка за подостряне на графита;
- Акварелни моливи 24 цвята;
- лаптоп /не е задължително, но би било полезно/. Той се използва предимно за домашните работи, които са свързани с усвояване на определени софтуери и разработване на проекти чрез тях.

Ние ще предоставим следните художествени материали, с които ще работите по време на курса:  акрилни бои, темперни бои, кредов картон и др., които влизат в цената на курса.


Допълнителни услуги, които са по желание:
Квартира в студентски общежития към СУ - София, кв. Студентски град - 12 лв/ден - не влиза в цената на обучението. Ако желаете да ползвате общежитие за периода на обучението, то се заплаща отделно при предварителна заявка и заплащане най-късно до 26 юни.

Записване за летен лагер по рисуване:

За записване за курса можете да заплатите по следните начини, като задължително преди това се обадете на долупосочения телефонен номер, за да разберете дали има свободни места:
- при нас в офис, след предварително обаждане на телефон 0887 239 186;
- по банков път – следват данни за банков превод:
Банка: ДСК
Получател: "Арт Студио S" ЕООД
IBAN: BG52STSA93000020268177
BIC: STSABGSF
Основание за плащане: Летен лагер + Ваш телефон

 

Ако имате въпроси, ПОЗВЪНЕТЕ на тел. 0887 239 186