Изобразителни изкуства за деца /приложни и изящни/

Изобразителни изкуства за деца | Приложни и изящни изкуства за деца

Изобразителни изкуства за деца /приложни и изящни/

През учебната година

рисуване за деца

СЪБОТА   14.00 - 18.00    /група от 4 астр. часа седмично, в която можете да изберете и посещение от 2, 3 или 4 астр. часа/ 

НЕДЕЛЯ    09.30 - 13.30    /група от 4 астр. часа седмично, в която можете да изберете и посещение от 2, 3 или 4 астр. часа/

Летен курс по изобразителни изкуства /след 30 май/

ЧЕТВЪРТЪК - 15.00 - 18.00 часа. Месечна такса - 60 лв. / за 4 посещения /в четвъртък/ по 3 астр. ч. Дневна такса - по 7 лв за астр. час. 

 

НЕОБХОДИМИ МАТЕРИАЛИ: Блокчета за рисуване и/или 1 бр. картон с размер 70/100 см, който нарязваме на 4 части и го ползваме за 4 посещения за големи рисунки. Акварелни /водни/ бои, четки, маслени пастели, сухи пастели, фулмастри, цветни моливи, черен молив и гума.

Обучението по рисуване за деца го съчетаваме и с обучение по добродетели.

От началото на октомври до края на май провеждаме в курсовете по рисуване за деца и обучение по добродетели чрез средствата на изобразителните изкуства.

Да бъдеш родител и/или начален учител – двете най-сложни и най-важни дейности на земята. Това са първите възпитатели на децата.  А от ранното възпитание зависи бъдещата реализация  на децата в живота като ученици, студенти, професионалисти, родители и граждани на един глобален свят.
Затова мисията на Образователен център "Студио S" е да спомага на родители и учителида възпитат една общност от млади хора с широки културни интереси, висока духовна устойчивост и  солидни познания. Един от парадоксите на съвременното общество се състои в това, че ние по-лесно опознаваме външния свят, отколкото собственото си вътрешно пространство. И най-прекрасния подарък, който можем да направим на децата, е да им помогнем да достигнат до прекрасната си вътрешна същност. Нашата загриженост е, че нарастващата тенденция към консуматорско общество влияе все по-негативно на нашите деца, уврежда техният характер, научава ги да възприемат личната изгода над етиката, честността и любовта.

Един от начините, чрез които ние се противопоставяме на тази тенденция е нашата Програма за превантивни действия. Целта на тази програма е да научи децата на: креативност, творческо мислене, отношение към красивото, стремеж към знания и духовност, осъзнат стремеж към притежаване на добродетели.  Нашият стремеж е да превърнем думите в дела и идеалите – в реалност.

Вижте програмата и учебния план на обучение по добродетели за деца чрез средствата на изобразителното изкуство тук.

ЦЕНИ:

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО в избрана група МЕСЕЧНА ТАКСА  
  4 астр. часа на посещение 4 пъти в месеца 80  
  3 астр. часа на посещение 4 пъти в месеца 60  
  2 астр. часа на посещение 4 пъти в месеца 40  
  Такса при плащане ден за ден 7 лв. за астроном. час  

Отсъствия не се приспадат от таксите. Можете да наваксате пропуснатите часове в другите посочени тук групи, при предварително обаждане по телефона. Таксата се заплаща при първото посещение на съответния месец.

рисуване за деца       курсове по рисуване за деца      център за деца

рисуване за деца    уроци по рисуване    детски център