Английски език за ученици от 1 до 4 клас

Обучението по английски език за деца в ОЦ "Студио S" се извършва по интерактивен метод, като за тази възраст е препоръчително да се акцентира върху лексиката. Обучението на децата е съобразено и с програмата по английски език в училище. Учениците задълбочават знанията, получени там и надграждат с много практически езикови упражнения, за получаване на трайни езикови умения. Осигуряваме на децата непрекъсната възможност за изява и така превръщаме пасивните им знания в активни умения. 

Основният курс на обучение продължава до седми клас. Целта е учениците до тогава да достигнат ниво В2 по Общоевропейската езикова рамка.

Какво ще получат децата при нас:

  • атрактивно поднесен учебен материал, за да бъдат винаги заинтригувани;
  • интерактивни способи на преподаване, за да бъдат винаги активно участващи;
  • акцент върху лексиката и комуникацията в езика;
  • достатъчно упражнения по време на курса, за да сведем до минимум необходимостта от учене вкъщи;
  • индивидуален подход към всяко дете;
  • обучение в малка и задружна група, за да се чувстват комфортно и да говорят много... на английски език :)

английски език за деца

Английски език за деца от 1-2-3 клас през учебната година

Този курс е подходящ за деца, които са изучавали малко английски език в детската градина, предучилищната група или в предходните класове в училище, но с недостатъчен обучителен ефект. В обучението се акцентира върху лексиката и развиване на комуникативните езикови умения на децата. Писането на букви се въвежда през втория срок. Интерактивно, забавно и весело, това обучение гарантира бързото напредване на малчуганите в света на английския език. 

Хорариум - 120 уч. ч. за учебната година, разпределени в 20 седмици х 6 уч. ч., провеждани в два дни от седмицата.

Дни и часове на провеждане на обучението: ПЪРВИ СРОК: вторник 16.30 - 18.00 ч. /два учебни часа/ и събота 16.00 - 19.00 ч. /четири учебни часа/. ВТОРИ СРОК: събота 16.00 - 19.00 и неделя 15.40 - 17.00 ч.

Адрес на провеждане на обучението: София, кв. Белите брези, ул. Кюстендил №21, ет. 1, офис 11А.

Курсът стартира средата на ноември и приключва края на април, за да освободим на децата пролетните почивните дни за повече игри и слънце.

ЦЕНА: 600 лв платими на две вноски х 300 лв ИЛИ месечна такса 110 лв за 7 месеца.

ПРОМОЦИЯ -30% при записване от 28.10 до 8.11.2017 г. - 420 лв /платени на една вноска в началото на курса/ или 245 лв /платени на две вноски през ноември и януари/.  Цената не включва учебните материали, които са на стойност 30,20 лв.

Място на провеждане - филиала в кв. Белите брези, ул. Кюстендил №21, ет.1

Учебна системаLongman English for Bulgaria for the 2nd grad

английски за деца

Водещ курса – Снежана Дойчева – опитен преподавател с над 25 години стаж, от които голяма част преподаване в Америка. Учител с безупречно произношение, английският език за нея е като матерен език. Работи с децата с много ентусиазъм и любов. Втората й специалност – музика, й помага да превръща часовете по английски език наистина в учене с удоволствие и забава, с което децата неусетно възприемат поднесения учебен материал.

 

Наученото в детските години остава най-трайни следи. Ако желаете детето Ви да усвои английския език неусетно, започнете навреме! Ние Ви очакваме!

Обадете се! Контакти

 

английски език за деца  английски език за деца